English VersionHrvatska Verzija

Početak obuke za EOD 3. stupanj

on 22 Studeni 2016

Posljednjih deset godina HCR-CTRO d.o.o. provodi Obuku za otkrivanje i zbrinjavanje NUS-a, stupnjeve 1 - 3+ (EOD level 1 - 3+) sukladno Međunarodnim standardima protuminskog djelovanja (IMAS 09.30), te sukladno smjernicama Europskog odbora za normizaciju (CEN - CWA 15464/1-5).

Sukladno Ottawskoj Konvenciji, Republika Hrvatska bi trebala završiti s humanitarnim razminiranjem do 01. ožujka 2019. godine.  Kako biste mogli proširiti svoje kompetencije, a samim time i mogućnost nastavka rada u struci na domaćem i međunarodnom tržištu, nudimo Vam po posebnim uvjetima obuku za EOD 3. stupanj.

Obuka će biti provedena od 5. do 9. prosinca u hotelu "I" u Zagrebu.

Iskustvo, kao i kontakti sa međunarodnim organizacijama, pokazali su da je minimalni skup znanja koji je potreban za rad na međunarodnom tržištu EOD 3. stupanj. Trenutno prosječna mjesečna primanja za stručnjaka EOD Level 3 u svijetu iznose oko 5.000 €.

Polaznici koji uspješno prođu naš program obuke vrlo lako nalaze zaposlenje na međunarodnom tržištu rada u svjetskoj protuminskoj zajednici, budući da je obuka koju HCR-CTRO d.o.o. provodi međunarodno priznata u svijetu. 

Ukoliko ste uspješno završili obuku za EOD 2. stupanj, možete se prijaviti za navedeni tečaj. Ispunjenu prijavnicu molimo poslati na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..